Lycée Français Molière de Villanueva de la Cañada

From Infogalactic: the planetary knowledge core
Jump to: navigation, search

Lycée Français Molière de Villanueva de la Cañada (Spanish: Liceo francés Molière de Villanueva de la Cañada; Liceo Francés Molière de Madrid) is a French international school in Villanueva de la Cañada, Community of Madrid, Spain. A part of the Mission laïque française (MLF), it serves petite section to terminale (final year of lycée, or senior high school/sixth form college).[1]

It was established in 1993.[2]

References

  1. "Lycée Molière de Villanueva de la Cañada - Mlf." AEFE. Retrieved on February 13, 2016. "Calle Cristo 27, 28 691 Villanueva de la Cañada Madrid"
  2. "Notre histoire"/"Nuestra historia." Lycée Français Molière de Villanueva de la Cañada. Retrieved on 13 February 2016. French: "Devant la demande croissante d’inscriptions et en raison de l’étroitesse des locaux, le Lycée Molière choisit de s’établir, en 1993, à Villanueva de la Cañada où la municipalité favorisa son implantation." Spanish: "Ante la creciente demanda de inscripciones y debido a la estrechez de los locales, el Liceo Molière escoge establecerse, en 1993, en Villanueva de la Cañada en el que el municipio favoreció su implantación."

External links


<templatestyles src="Asbox/styles.css"></templatestyles>

<templatestyles src="Asbox/styles.css"></templatestyles>